Machineshop

VDL Energy Systems is een onafhankelijk partner op het gebied van service voor de rotating equipment markt. Wij hebben met name veel expertise in de olie & gas, petrochemische en proces industrie. Wij produceren compressor-, turbine- en machine onderdelen en voeren inspecties, reparaties en assemblages uit.

VDL Energy Systems beschikt over een state of the art balanceerbunker waarin we rotoren hoogtoerig balanceren. Wij beschikken over testfaciliteiten waar de geassembleerde compressoren, turbines en generatoren voor afname kunnen worden getest. 

 

Machineshop

In onze machinefabriek beschikken we over een uitgebreid machinepark met meer dan 25 bewerkingsstations en een breed scala aan bewerkingstechnieken.

Spare Parts

Vervangende onderdelen van hoge kwaliteit, gemaakt met de nieuwste technologie.

Capital Parts

Optimaliseren van het ontwerp om de efficiëntie en prestaties te maximaliseren.

Inspecties & Reparaties

VDL Energy Systems inspecteert en repareert complete compressoren en turbines of onderdelen daarvan, zoals: assen, waaiers, seal- en lagerplaatsen, bundels, rotoren, binnenpakketten en behuizingen. 

Overhauls

Upgrade van bestaande machines, met behoud van bestaande interfaces.

High Speed Balancing

VDL Energy Systems balanceert rotoren van compressoren en turbines zowel laag- als hoogtoerig volgens de laatste protocollen en ISO standaarden.